Misoli on korea laatuinen K-Beauty ihonhoitobrändi, joka on keskittynyt hydrogel kasvonaamioihin ja silmänympärysnaamioihin.

Korealaiset kasvonaamiot ovat tunnettuja omasta laadustaan ja tehokkuudestaan. Kasvonaamio on helppo, vaivaton, sekä edullinen tapa hoitaa kasvojasi. Hydrogel kasvonaamiot sopivat kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Hydrogeelin ansiosta Misoli kasvonaamioiden erityinen vahvuus on ihon tehokas kosteutus ja anti-age vaikutus. Misoli käyttää kasvonaamioissaan lukuisia iholle tärkeitä komponentteja, jotka parantavat ihon hyvinvointia. Pääainesosat ovat mm. kollageeni, kolloidinen kulta, vihreä tee ja etanaseerumi.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman silmänalusnaamioita jokaiseen makuun. Silmänaluset jäävät monilla hoitamatta ajattelematta sitä, että silmänaluset ikääntyvät nopeammin, kuin kasvojen muut osat. Silmänalusia on tärkeää hoitaa päivittäin hidastakseen ihon ikääntymisprosesseja. Silmänalusnaamiota on helppo käyttää ja niitä kannattaa laittaa heti aamusta ainakin 15 minuutiksi, jotta ihosi virkistyy ja aamuturvotus lähtisi pois. Jatkuva silmänympärysnaamioiden käyttö tasoittaa myös pieniä ryppyjä silmien alta.

Korealainen Kosmetiikka