Mikä sopii minulle?

Misoli tarjoaa korealaisia ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Täältä löydät vastauksen, mitkä kasvonaamiot ja silmänympärysnaamiot sopivat juuri sinulle.

Anti-age ja ryppyjen tasoitus

Kasvonaamiolla hoidat helposti ja nopeasti kasvojen ihoa. Ryppyjen hoitoon Misoli suosittelee käyttämään Hydrogel kasvonaamioita, jotka sisältävät kolloidista kultaa ja etanaseerumia.

Kolloidisella kullalla on myönteinen vaikutus ihon uusiutumiseen ja mikroverenkierron parantamiseen. Kolloidisen kullan ansiosta epidermiksen solujen jakautuminen tapahtuu nopeammin, jonka tuloksena on ihon uusiutuminen. Lisäksi kolloidisen kullan on huomattu estävän ihokudosten tulehdusprosesseja.

Etanaseerumi eli musiini kuorii ihon ylintä kerrosta ja uudistaa ihon pintaa. Musiini auttaa tasoittamaan ryppyjä ja kosteuttaa ihon syvimpiä kerroksia, sekä stimuloi kollageenin synteesiä ihossa. Kaiken lisäksi musiini parantaa ihon kimmoisuutta ja tekee ihosta pehmeän ja sileän.

Tummat silmänaluset ja ihon pigmentoituminen

Silmänympärysnaamiotilla hoidat helposti ja nopeasti silmänalusten ihoa. Jos rypyt tai tummat silmänaluset vaivaavat sinua, suosittelemme kokeilemaan Misoli silmänympärysnaamioita mustan helmen puuterin tai kolloidisen kullan kanssa. Ne auttavat tasoittamaan ryppyjä ja vähentävät ihon pigmentoitumista.

Mustalla helmellä on tulehdusta estäviä vaikutuksia, mikä auttaa poistamaan turvotusta silmien alta.

Timanttipuuteri auttaa tasoittamaan ryppyjä, sekä estää ihon pigmentoitumista. Timanttipuuterin antioksidanttivaikutus poistaa toksiineja ihon syvimmistä kerroksista.

Ihon kosteutus

Kaipaako ihosi kosteutta?  Kokeile Misoli Collagen-sarjaa. Kollageeni on iholle elintärkeä komponentti, joka kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän, sekä kimmoisan. Misoli Collagen tuotteet sopivat erityisesti nuoremmalle iholle, joka kaipaa kosteutta ja hellää hoitoa.

Kollageenilla on ravitseva ja haavojen parantava vaikutus. Kollageeni edistää aminohappojen uudistumista ihossa, sekä estää aminohappojen menetystä ihosta. Kollageenin tärkein ominaisuus on kyky sitoa vettä, mikä auttaa kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Korealaiset kasvonaamiot ovat tunnettuja omasta laadustaan ja tehokkuudestaan. Kasvonaamio on helppo, vaivaton, sekä edullinen tapa hoitaa kasvojasi. Misoli kasvonaamiot sopivat kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille. Hydrogeelin ansiosta Misoli kasvonaamioiden erityinen vahvuus on ihon tehokas kosteutus ja anti-age vaikutus. Misoli käyttää kasvonaamioissaan lukuisia iholle tärkeitä komponentteja, jotka parantavat ihosi hyvinvointia. Pääainesosat ovat mm. kollageeni, kolloidinen kulta, mustan helmen puuteri, timanttipuuteri, vihreä tee ja etanan lima.

Misoli tarjoaa laajan valikoiman silmänalusnaamioita jokaiseen makuun. Silmänaluset jäävät monilla hoitamatta ajattelematta sitä, että silmänaluset ikääntyvät nopeammin, kuin kasvojen muut osat. Silmänalusia on tärkeää hoitaa päivittäin hidastakseen ihon ikääntymisprosesseja. Silmänalusnaamiota on helppo käyttää ja niitä kannattaa laittaa heti aamusta ainakin 15 minuutiksi, jotta ihosi virkistyy ja aamuturvotus lähtisi pois. Jatkuva silmänympärysnaamioiden käyttö tasoittaa myös pieniä ryppyjä silmien alta.