Kasvonaamio vs kasvovoide

Kasvonaamio eurooppalaiselle naiselle (varsinkin suomalaiselle) on aika uusi juttu, silloin kun Koreassa, sekä muissa Aasian maissa kasvonaamio on yksi suosituimmista tavoista hoitaa kasvojen ihoa ja on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Länsimaissa, naiset ovat tottuneet käyttämään enimmäkseen erilaisia voiteita varsinaisena ihonhoitotuotteena. Monet eurooppalaiset naiset ovat turhaan skeptisiä korealaisia kasvonaamioita kohtaan ja osa heistä eivät ole ikinä kokeilleet kasvonaamioita. Turhaan olla skeptitnen, sillä korealainen kasvonaamio on yhtä tehokas tai välillä jopa tehokkaampi tapa hoitaa ihoa. 

Suurin vaikutusero voiteiden ja naamioiden välilllä on se, kun olet levittänyt voiteen ihollesi, osa voiteen vaikuttavista aineista haihtuvat ilmaan jo ennen kuin ne ovat ehtineet imeytymään ihoon. Kasvonaamio ei anna aineiden haihtumaan yhtä nopeasti, sillä naamio peittää ihon ja pidättää kosteuden ihon päällä, kunnes kaikki aktiiviset aineet ovat ehtineet imeytymään ihoon. Toinen ero on se, että kasvonaamioiden vaikutus näkyy heti hoidon jälkeen.

Jotkut sanovat, että kasvonaamio on turha toimenpide ihonhoitorutiinissa ja sen voi korvata voiteella. Tämä ei kuitenkaan ole oikea väittämä, sillä monesti sekä kasvovoide että kasvonaamio täydentävät toisiaan ja molempia kannattaa ottaa huomioon omassa ihonhoitorutiinissa.

Kasvonaamio

MIKÄ TUOTE SOPII MINULLE PARHAITEN?

LÖYDÄ PARHAITEN SOPIVA TUOTE JUURI SINULLE

MISOLI – KOREALAINEN KOSMETIIKKA

NÄYTÄ TUOTTEET